Vendor
Sevda

Sevda

Despre Sevda

Înființată în 1993, Sevda este o afacere de familie ce s-a dezvoltat din dorința de a oferi diversitate pe piața bijuteriilor din România. De peste 25 de ani, ne străduim să punem la dispoziția clienților noștri mai mult decât simple bijuterii, le suntem alături pentru împlinirea dorințelor.

Știm că bijuteriile sunt o parte esențială în viața femeilor, iar misiunea noastră este să aducem în viața acestora nu doar aur, argint, diamante și pietre prețioase, dar dorințe împlinite, noi amintiri și emoții.

Cu fiecare bijuterie Sevda, ne dorim să colorăm personalitatea și spiritul femeii, să o încurajăm să se descopere, să iasă în evidență să aleagă cine vrea să fie și să își îndeplinească toate dorințele.

Ne definesc tradiția, încrederea rafinamentul și sinceritatea. Ținem cont de experiențele din trecut, ne raportăm la viitor și anticipăm nevoile și cerințele clienților noștri. Cu fiecare magazin Sevda suntem mai aproape de clienții noștri, le oferim întregul nostru sprijin în alegerea unor cadouri speciale ce împlinesc dorințe