Vendor
MaxBet

MaxBet

Despre MaxBet

MaxBet SRL este un operator important in domeniu jocurilor de noroc si entertainment-ului in Europa Centrala si de Est, avand puncte de lucru in Romania, Belarus si Italia. La nivel international, Grupul MaxBet deruleaza si alte activitati economice. In Romania suntem prezenti de la sfarsitul anului 2002, in luna martie a anului 2003 deschizand prima sala de jocuri de noroc in Bucuresti. Jocuri de noroc electronice insemnand aparate de tip Slot Machine, si ruleta electronica, intr-un mix diversificat pe tipuri de producători si tipuri de echipamente electronice, pornind de la cele mai simple si pana la cele cu unul sau mai multe touch screen-uri.

In prezent, la nivel national sunt deschise peste 120 de sali de jocuri de noroc, acesta fiind principalul nostru domeniu de activitate in Romania, unde mai avem si alte afaceri. Suntem prezenti in Bucuresti, cat si in alte 15 mari orase din provincie, iar in Tg-Mures in incinta Mures Mall, de desfasuram activitatea incepand cu anul 2007.

In majoritatea salilor de joc Max Bet pentru completarea serviciilor noastre oferite clientilor la un standard ridicat avem organizata activitatea de tratatie clienti, activitate de marketing ce presupune oferirea de produse de protocol dintr-o gama variata de bauturi.

Fiind membra a unei Asociatii de profil, MaxBet a participat la demararea proiectului „Joc responsabil” pe care il sustine in continuare alaturi de alte companii si asociatii de profil. Legat de celelalte afaceri pe care le desfasuram in Romania, de mentionat ar fi zona de casino online si pariuri sportive, infiintata in anul 2016, cu noul site www.maxbet.ro, cat si zona de divertisment, un spatiu destinat destinderii, recreerii, ce consta in cluburi de bowling, billiard, cu jocuri arcade si console Xbox, sub sigla MaxFun.

In prezent, grupul MaxBet Romania are aproximativ 1600 de angajati,oameni profesionisti, rigurosi si integrii.

Suntem lideri pe segmentul jocurilor de noroc electronice, suntem un brand la nivel national si dorim sa ne consolidam pozitia, si sa ne continuam ascensiunea.