Vendor
18Gym

18Gym

18Gym

Dragi târgumureșeni, Iubim orașul acesta, iubim oamenii și iubim faptul că sportul și un stil de viață sănătos au devenit acum aproape cele mai importante lucruri pentru mulți dintre voi.

Povestea noastră, povestea 18Gym, a început în urmă cu 8 ani chiar aici, în inima orașului Târgu Mureș, printr-o sală de fitness micuță care treptat s-a dezvoltat și a reușit să obțină peste sute de rezultate și transformări uimitoare alături de cei mai profesioniști antrenori personali.

Suntem ca și voi, uimiți de cât de ambițioși și cât de motivați au fost, și sunt, clienții noștri, și dorim ca experiență pe care o au alături de noi în cele 2 centre de fitness deschise deja în oraș, să ajungă la cât mai mulți oameni și să reușim împreună, să transformăm orașul Târgu Mureș, în cel mai sănătos și activ oraș din Judet.

Iar acum, sperăm că vestea pe care o avem pentru voi să vă încânte și să vă bucure, la fel de mult cum se întâmplă pentru noi. Am dat 𝐒𝐓𝐀𝐑𝐓 la noul proiect pentru deschiderea sălii de fitness 𝟏𝟖𝐆𝐲𝐦 - 𝐌𝐮𝐫𝐞𝐬 𝐌𝐚𝐥𝐥.

Sala cu 𝐧𝐮𝐦𝐚𝐫𝐮𝐥 𝟑 din oraș, cu o suprafață de 𝟐.𝟎𝟎𝟎 𝐦𝐩, va fii concepută și gândită în așa fel, încât atunci când o să pașiți pragul primei uși, să simțiți cum toate eforturile noastre au fost făcute pentru voi, pentru a vă aduce cele mai profesionale aparte fitness, cel mai inovativ design și cei mai pregătiți oameni pentru a obține rezultatele dorite!

De asemenea, zona de Beauty cu servicii de remodelare corporală și epilare definitivă, solar, saună, chiar și înfrumusețare facială, vor sta la dispoziția voastră dupa finalizarea proiectului de amenajare.

Vă ținem la curent cu toate detaliile și țineți-ne pumnii strânși, ca totul să ne iasă cum ne dorim și să vă invităm cât mai repede la inaugurare.

𝙒𝙚 𝙧𝙚𝙢𝙚𝙢𝙗𝙚𝙧 𝙬𝙝𝙚𝙧𝙚 𝙬𝙚 𝙨𝙩𝙖𝙧𝙩𝙚𝙙, 𝙩𝙝𝙖𝙩'𝙨 𝙬𝙝𝙮 “𝙩𝙝𝙚 𝙗𝙚𝙨𝙩 𝙜𝙮𝙢 𝙞𝙣 𝙩𝙤𝙬𝙣” 𝙞𝙨 𝙞𝙣 𝙤𝙪𝙧 𝙝𝙤𝙢𝙚 𝙩𝙤𝙬𝙣! #18GymMures