Sevda etaj 1Etaj 1Program: L-D: 10.00 – 22.00
Contact: dorinte@sevda.ro www.facebook.com/sevda.jewelry www.sevda.ro

La Sevda, stim ca bijuteriile sunt o parte esentiala in viata unei femei, iar telul nostru este sa infrumusetam viata femeilor nu doar cu bijuterii din aur, argint si diamante, dar si cu amintiri, secrete si dorinte, pentru ca prin bijuterii raman aprinse legaturile intre dorintele trecute, prezente si viitoare.
Cu fiecare bijuterie Sevda, ne dorim sa creem o Dorinta implinita si prin fiecare dorinta implinta sa coloram personalitatea si spiritul femeii, sa o incurajam sa se descopere pe sine si sa aleaga cine vrea sa fie, sa vada frumusetea, sa dea amploare emotiilor si culoare gandurilor. Asa cum prin bijuterii ne dorim sa infrumusetam viata femeilor, prin colectiile noastre de obiecte de cristal Boemia, obiecte argintate si obiecte decorative ne dorim sa fim o sursa de inspiratie in alegerea obiectelor cu care va personalizati casa, precum si a celor pe care le oferiti cadou, obiecte ce surprind caracterul si pasiunile dumneavoastra.
De peste 20 de ani, magazinele Sevda creaza legaturi intre bijuterii, obiecte decorative si povestile clientilor, prin bijuterii din aur, argint si diamante, dar si obiecte din cristal Boemia, obiecte argintate si obiecte decorative.
Te invitam in magazinele Sevda sa descoperi gama noastra de inele, cercei, bratari, lanturi, coliere, pandantive si seturi din aur, argint si diamante, dar si gama de obiecte din cristal Boemia, obiecte argintate, obiecte din argint si obiecte decorative.