Despre S.C. MATRIX INVESTMENTS S.A.

S.C. MATRIX INVESTMENTS S.A. este o societate comerciala pe actiuni, înfiintata în anul 2002, având un capital social integral românesc, cu sediul în Cluj-Napoca, str. Paul Chinezu nr. 6 etaj 1

Societatea a avut o dezvoltare rapida în domeniul dezvoltarii imobiliare, principala carte de vizita fiind Centrul Comercial de tip mall din centrul municipiului Târgu-Mures, MURES MALL, investitie în valoare de cca 15.000.000 EURO, realizata atât din surse proprii cât si din surse atrase, constructia fiind edificata pe un teren concesionat de Primaria Municipiul Târgu-Mures.

Strategia de dezvoltare a societatii este aceea de a investi în dezvoltarea de centre comerciale de tip mall în orasele României capitale de judet .

S.C. MATRIX INVESTMENTS S.A. s-a impus pe piata imobiliara, iar experienta, capacitatea financiara, echipa de profesionisti si colaboratori ai companiei – experti în retail, în constructii, evaluatori, arhitecti - ne permite sa lansam azi catre dumneavoastra, un proiect complex, constând intr-un centru comercial de tip mall dotat cu parcari subterane, supraterane si spatii de entertainment, tocmai în inima municipiului Târgu-Mures.

Get the Flash Player to see this player.

MATRIX INVESTMENTS SA
Firma in insolventa
in insolvency/en procedure collective
Sediul social :
Str. Paul Chinezu no. 6, et. 1
Cluj-Napoca, Romania
CUI 14819057
NR REG COM J121537/2002
Mobil:
+40-(0)748-118822